RMUklein
Get inspired

Wat je ook wilt bereiken, waar een wil is, is een weg. In de loop der jaren zijn er talloze persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt. Van indrukwekkende lichamelijke en mentale transformaties tot deelnames aan CrossFit wedstrijden. Maar ook leden op leeftijd die het voor elkaar krijgen om jaar in jaar uit hun fitness te blijven behouden en vitaal blijven om dagelijkse activiteiten te kunnen blijven doen. Wat jouw verhaal ook is, bij ons in de box krijg je van iedereen de volledige support.

DSC03658
DSC08511 groot
DSC06185 groot
DSC03760
DSC03698 groot
DSC06330
DSC05701 groot
DSC02820
DSC06170 groot
DSC02680
DSC08297
DSC06323
DSC02917 groot
DSC08848
DSC03127
DSC07034 groot
DSC04403

"Super fijne en gezellige crossfit box. Altijd leuke en uitdagende workouts, voor ieder niveau. Goede persoonlijke begeleiding en enorm veel passie en enthousiasme!"

"Op deze locatie vind je super goeie trainers en leuke mede-sporters. Een plek waar iedereen zich uitgedaagd en tegelijkertijd thuis kan voelen."

"Top sfeer, goede trainers en trainingsfaciliteiten.
Voor iedere sporter toegankelijk."

"Super fijne CrossFit box! Altijd leuke/uitdagende workouts voor ieder zijn niveau met top begeleiding! Allergrootste pluspunt: de sfeer onderling is super! Ik kan het iedereen aanraden om hier te gaan sporten."

"Ik sport hier al vele jaren. Alles klopt bij Empower, goede programmering, goede sfeer en de trainers weten waar ze het over hebben. Een aanrader!"

"Is en blijft de fijnste crossfit box! De professionele begeleiding, gezelligheid onderling en altijd met een voldaan gevoel na het sporten. En dat nog steeds na zeker 8 jaar op dezelfde plek te sporten!"

"Heerlijk gesport, CrossFitbox waar alle faciliteiten aanwezig zijn, waar de groepsles van max. 10 personen door een kundige, gepassioneerde coach wordt geleid en deze helpt jou beter te bewegen, sterker te worden en gemotiveerd te blijven. Kom het eens ervaren zou ik zeggen!"

"Echt super goede begeleiding tijdens de lessen, er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden als dit nodig is. De trainers zijn allrmaal heel vriendelijk en de gym is super goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Ik ben echt heel tevreden over Empower CrossFit uden."

"Empower CrossFit is een hele fijne CrossFit box met trainers en trainingen van hoge kwaliteit. De sfeer is zeer gemoedelijk en er is altijd oog voor het individu. De box wordt gerund door twee gepassioneerde eigenaren met een vooruitstrevende visie op coaching en gezondheid. Zeker een aanrader!"

"Top coaches! Voor ieder niveau toegankelijk, persoonlijk advies en training, kleine groepen. Altijd gevarieerd. Echt een hele fijne club!"

"Professionele begeleiding in een nette, schone en grote box met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een lekkere training. Veel variatie in de workouts die op elk niveau uit te voeren zijn. Gezelligheid onderling en niet geheel onbelangrijk; lekkere koffie!"

Google review icon.png

CrossFit is for anybody.

"If I look at each individual person that walks in every single day it's like everybody's absolutely different."

Let me tell you about CrossFit.

"A lifestyle in which your prioritizing your health. You're part of something bigger then just getting a wortkout".

Contactformulier

Neem contact op.

2BB6DA33 6829 40B2 88C0 27DAB10F3D97 1 201 a